Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

недеља, 24. јул 2011.

NOVI ZADATAK DRUGE SRBIJE: GAVRILO PRINCIP JE BIO UBICA I ZLOČINAC

NOVI ZADATAK DRUGE SRBIJE: GAVRILO PRINCIP JE BIO UBICA I ZLOČINAC


NOVI ZADATAK DRUGE SRBIJE: GAVRILO PRINCIP JE BIO UBICA I ZLOČINAC

Saopštenje Inicijative 33 od 21. jula pokazalo je da različiti povodi (Goran Hadžić) redovno služe istim ciljevima (revizija istorije)

princip-171x300Inicijativa 33 hitno zahteva zabranu skupa desničarske organizacije NAŠI, koji je zakazan za četvrtak 21. jul od 20 časova na novosadskom trgu Slobode, a povdom hapšenja ratnog zločinca Gorana Hadžića. Najava za miting prenosi se sms porukama i putem Fejsbuk grupa ove desničarske organizacije.

Država ne sme dozvoliti divljanje huligana na novosadskim ulicama i veličanje ratnih zločinaca jer se Srbija nalaza na pragu dobijanja kandidature za EU.

Ono što je takođe zabrinjavajuće, u prodaji se pojavila i majica I SHOT FF sa likom Gavrila Principa http://nasisrbija.org/2011/07/20/majica-gavrilo-princip/, u kojoj se veliča ubijanje Franca Ferdinanda, čime se otvoreno krši zakon i izaziva se etnička mržnja i netrpeljivost. Pozivamo nadležne institucije da se pozabave ovim problemom jer ovo nije prvi put da se u prodaji nalaze majice na kojima se veličaju ubice i zločinci.

( 13 ocena )

Dodaj novi komentar

Opciono: Prijavite se ispod.

Pokazano 14 komentara

 • DOKLE VISE SILOVANJE ISTORIJE>ODKAD JE GAVRILO PRINCIP UBICA I ZLOCINAC.NEKI LJUDI SU TOTALNO POLUDELI ILI TOTALNE NEZNALICE>NAUCITE BRE NESTO IZ ISTORIJE!
 • Gavrilo je bio i bice HEROJ Srpstva za vjekivjekova, smrtni neprijatelji i zapadni zlikovci imaju drugcjije mishljenje o njemu. Svi pripadnici nizhih rasa koji se bore za slobodu su ubice i zlochinci u njiovim zverskim glavama.
 • Zaboravio Boris da se izvine Austrougarskoj za Gavrila,eto ima priliku sada.
 • Ako dobijem sina zvaće se....
 • Marko Paprikashovic 1 дан ago
  Ono što je takođe zabrinjavajuće, u prodaji se pojavila i majica I SHOT
  FF sa likom Gavrila Principa
  http://nasisrbija.org/2011/07/..., u kojoj se
  veliča ubijanje Franca Ferdinanda, čime se otvoreno krši zakon i izaziva
  se etnička mržnja i netrpeljivost.

  ====================

  Shugonostalgichari mora da se osecaju kao da je grobnica Srpstva vaskrsnula?
  Turchin u Rashkoj otvara dzhamiju i naziva je po zlikovcu Aliji Izmetbegovicu i to je "tolerantnost" oli novo "brastvoIyedinstvo" za nova klanja Srpstva.?
 • Velemirs 1 дан ago
  Gavrilo Princip je bio i ostao zlocinac za austro-ugare i ljubitelje njihovog prisustva na Balkanu.Takodje je bio i ostao heroj srpstva(nekad i jugoslovenstva).Nista se tu nije promenilo,osim sto mnogi sa drugonavedene strane predjose na onu prvu.
 • Комплете Кочића понудити на спаљивање у Беч.

  Из Ћеле-куле извадити лобању Синђелића и однети је у Стамбол, а кад смо већ тамо, понудити и Андрића.

  Севап је према ЕУ, тј. према скорашњој "кандидатури".

  =====

  Шта је то у њима да толико мрзе своју земљу, а воле српске џелате?

  Иронију на страну, за ово бих најстрашније кажњавао! Још вечерас би ми полегали у ЦЗ, тим пре јер им је ово вишеструко поновљено (не)дело.

 • FORum LIvi 20 сати ago
  Austrougarska , Nemacka , Bugarska su pocinili zlocin GENOCIDA u Srbiji za vreme I Sv, rata .Srbija je izgubila 25 -30 posto stanovnika sto nije zabelezeno u istoriji nijedne zemlje .Srbija treba da pokrene proces za utvrdjivanbje odgovornosti za udruzeni zlocinacki poduhvat nad srpskim narodom i zlocin GENOCIDA .Svako opravdanje ovakvog zlocina predstavlja pogrsku zlocinu , opravdanje genocida i ghovor mrznje !
 • Svi smo mi Andfja 18 сати ago
  Da jede govna druga srbija x2
 • Goran_Zemun 17 сати ago
  A Miloš Obilić?
  Za njega je Gavrilo Princip pravi gospodin od ubice i zlikovca.
  Gavrilo je ucmeko FF-a, onako kulturno, a Miloš je Murata otvorio ko konzervu. Užas.
  Zato gledam sve turske serije sa suzama u očima, što ne znači da nisu već dovoljno romantične.
 • Који закон се крши? Откуд им паде на памет етничка мржња? Па овде нико не зна за Аустријанце. А надвојвода је убијен из политичких, не никаквих других разлога. То је тада било ИН.

  Ови невладници стварно остали без сисе?
 • Travis Bickle 21 сат ago
  Naši i Inicijativa 33 na zajedničkom zadatku. Kao nokat i palac. Da se nosite i jedni i drugi.
Povratni URL
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Нема коментара:

Постави коментар