Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

понедељак, 08. август 2011.

Milorad Dodik - Cerićev zahtjev pucanj u prazno - Novosti - Glas Srpske

Milorad Dodik - Cerićev zahtjev pucanj u prazno - Novosti - Glas Srpske


Milorad Dodik - Cerićev zahtjev pucanj u prazno

Datum: 07.08.2011 22:00
Autor: Glas Srpske

BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ocijenio je kao "pucanj u prazno" zahtjev poglavara Islamske zajednice u BiH Mustafe Cerića da se Tužilaštvo BiH, domaće institucije i međunarodne organizacije jasno odrede o njegovim izjavama za koje je Cerić naveo da mogu da proizvedu nove sukobe na Balkanu.

- Nadležni organi bi trebalo da se bave Cerićevim izjavama, koji je rekao da je BiH zemlja Bošnjaka i da svi kojima se to ne sviđa mogu da odu iz nje - rekao je Dodik za beogradsku štampu.

Dodik je podsjetio na Cerićevu izjavu da treba ukinuti barijere među stanovnicima BiH i da "ako je Dejtonski sporazuma taj Berlinski zid, moli Boga da se što prije sruši".

- Zalažem se za sprovođenje izvornog Dejtonskog sporazuma, a Cerić za njegovo rušenje - naglasio je Dodik.

Нема коментара:

Постави коментар