Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

среда, 23. новембар 2011.

ВАНРЕДНА ВЕСТ: ОБНОВА ХЛАДНОГ РАТА ИЗМЕЂУ РУСИЈЕ И АМЕРИКЕ!!! « Србски ФБ Репортер

ВАНРЕДНА ВЕСТ: ОБНОВА ХЛАДНОГ РАТА ИЗМЕЂУ РУСИЈЕ И АМЕРИКЕ!!! « Србски ФБ Репортер


ВАНРЕДНА ВЕСТ: ОБНОВА ХЛАДНОГ РАТА ИЗМЕЂУ РУСИЈЕ И АМЕРИКЕ!!!

2 Votes

ФБР УПРАВО САЗНАЈЕ: МЕДВЕДЕВ ПРЕДУЗИМА РАДИКАЛНЕ ВОЈНЕ ПРОТИВМЕРЕ ПРЕМА САД И НАТО ПАКТУ!!!

МЕДВЕДЕВ ЗАПРЕТИО ПОСТАВЉАЊЕМ “ИСКАНДЕР“ РАКЕТА НА ГРАНИЦИ СА НАТО ЗЕМЉАМА

23 новембар, 2011, 13:30, ФБР: САЈТ СА КОГА ЈЕ ПРЕУЗЕТА ОВА ВЕСТ (РТ)- ОБЈАВЉУЈЕ ОВУ ВАНРЕДНУ ВЕСТ ПОД ЗВУЧНИМ НАСЛОВОМ „РУСИЈА ДРЖИ НА НИШАНУ НАТО „РАКЕТНИ ШТИТ“ У ЕВРОПИ- И НАВОДЕ ДА НЕОДГОВОРНО ПОНАШАЊЕ САД СТАВЉА У ОПАСНОСТ МИЛИОНЕ ЖИВОТА СТАНОВНИКА ИЗ ЗЕМАЉА У КОЈИМА ЈЕ ПОСТАВЉЕН ТЗВ. РАКЕТНИ ШТИТ- ОВОМЕ ЈЕ ВЕРОВАТНО СВАКИ ДАЉИ КОМЕНТАР СУВИШАН (http://rt.com/politics/medvedev-comments-missile-defense-031/)….

МЕДВЕДЕВ ПРЕТИ ИНСТАЛИРАЊЕМ РУСКИХ РАКЕТА „ИСКАНДЕР“ У “ДВОРИШТУ ЗАПАДА“

Испровоциран лажним обећањима Вашингтона да ће Русија бити упозната са детаљима „Ракетног штита“ у Европи, Руски председник Димитриј Медведев управо обелодањује оштре војне против-мере које Моска предузима због Западње претње Руској националној безбедности!

Медведев најављује, и то под хитно, инсталацију агресивних стратегијских и тактичких војних система на западу и југу земље, као и „деплојмент“ ракетних система Искандер у региону Каљинграда, да би Руска држава могла да се војно супротстави све већем и очигледнијем ризику такозваног европског „Ракетног штита“.

„Наређујем Министарству одбране да почне одмах са инсталацијом Радарских система раног упозорења у Каљинграду, без икаквог одлагања,“ Малопре (око 13:00 по нашем времену) је изјавио Руски председник- коментаришући тренутну ситуацију са тзв. Ракетним штитом у Европи….

Овја изјава је пренета као ударна вест на РТтв(раша тудеј). Дописници РТ преносе своје утиске, и наводе да САД и НАТО земље већ дуже време обмањују Русију са тзв. „одбрамбеним штитом“, док истовремено војно опкољавају Русију, што може да има само једну сврху, евентуални атроцијски рат против Руске нације… РТ наводи такође да је Медведев најавио и прекид споразума о „Нуклеарном разоружању“ , обнову „атомске трке“, и прекид сарадње по питању „Свемирског оружја“. Сада су практично скинуте рукавице, и све су опције на столу. Запад очигледно нема добре намере према Русији… Како је већ раније данас ФБР известио, већ је дошло до наглог захлађења у односима САД и Русије, ненајављеном одлуком САД и НАТО да престану да информишу Русију о својим класичним војним размештајима и арсеналима у граничној зони са Русијом. Опширније на следећем ФБР линку: НАГЛО ЗАХЛАЂЕЊЕ ОДНОСА ИЗМЕЂУ РУСИЈЕ И САД….

23. новембар 2011. - Објављено од стране | ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ

Нема коментара.

Нема коментара:

Постави коментар