Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

понедељак, 28. новембар 2011.

Неокортикални рат у Србији

Неокортикални рат у Србији
Неокортикални рат у Србији


Проф. др Светозар Радишић

У неокортикалноим рату се користи тзв. пета димензија, за стварање виртуелне стварности, будући да је мозак, најслабији у проценама ефеката у невидљивој сфери

Београд, 27.11.2011

На основу понашања Срба и српског руководства у вези с економско-политичко-војним процесима у свету, Европи, на Балкану и самој Србији (посебно у вези са Косовом и Метохијом) све више људи се пита шта се то догађа са разумом српског народа и његове елите. Очевидно је једино да се не преклапају елита и администрација, односно да предводници Срба не припадају групи најумнијих међу њима.

Будући да у Србији не постоји институција која би се бавила ефектима планетарно присутног неокортикалног рата, о његовом присуству на српским просторима може се судити само на основу посматрања и одговарајућих индикатора. Најважније је да основа за научно препознавање процеса у којем се утиче на људски мозак постоји. Нико не може да негира постојање докумената, који су одредили садржај транзиције и регионализације у којима се ствара „нови светски поредак“.

Основни документи Који су настали у круговима креатора Новог светског поретка после Другог светског рата су: Директива 20/1 Савета за националну безбедност САД (усвојена 18. августа 1948.), „Пројекат 80-тих” Савета за иностране послове САД (усвојен средином 1973, Директива 54 Регановог Савета за националну безбедност (усвојена 2. септембра 1982.), Директива 133 Савета за националну безбедност САД и Закон о спољним улагањима САД (усвојени 1990. године), Правило КоВ САД FM 100-5 (усвојено у Пентагону 14. јуна 1993.), Памфлет 525–5, објављен 1. августа 1994. у издању TRADOC-a (Training and Doctrine Command) и .„Заједничка визија 2010” (15,20) настала у Пентагону (1997). У наведеним документима најављен је начин за „омекшавање“ слободарских настројених друштава, а основа је утицај на свест људи.

„Панетарна елита“ (логично је да је реч о мегафинансијерима у време владавине мамонизма и „мистер долара“) планирала је стварање, стицање и придобијање истомишљеника и ослонац на њих. Најбољи пример за то су деца из „Отпора“, која су насела на пројекат Џина Шарпа. Уосталом, у наведеним пројектима, посебно у „Пројекту 80-тих“, разрађена је (зло)употреба невладиних организација у стварању „новог светског поретка“. Затим је кроз процесе регионализације и цепкања националних бића планирано стварање више од 400 „бонсаи држава“.

Стога су прво разбијене федералне државе попут СССР, ЧССР и СФРЈ, а све време је инсистирано на губљењу суверенитета и одрицању од дела суверенитета. Сједињене државе, Велика Британија, Намачка и Француска, као инструменти за стварање „новог светског поретка“ учешћем у Атлантској алијанси, добиле су задатак да не испуштају сталну стратегијску иницијативу у сведимензионом рату са непослушним земљама. У том рату најважнија димензија је неокортикални рат, у којем се утиче на сензације у кори великог мозга. Занимљиво је да се у .документима „Заједничка визија 2010”, „Заједничка визија 2015” и „Заједничка визија 2020”, може прочитати будућност планете.

Утицај на информације у мозгу људи, а на тај начин на мисли и емоције, већином се остварује посредством носилаца неоружаних облика агресије. Реч је о институцијама које учествују у стварању „новог светског поретка”. Невладине организације, финансиране од институција „великог брата“, посебно тзв. миротворачки покрети, раде на регионализацији и стварању аморфне националне масе. При томе, тежиште активности усмеравају на доказе да је национализам највећи непријатељ „новог светског поретка“. Њихове пробране и сублимиране информације стварању неслогу унутар друштава и поделе на напредне и заостале, а резултат су општа конфузија и апатија.

Фондације учествују у „куповини мозгова“. Агенције куповином основних ресурса (земљиште, вода, руде, енергенти) стварају социјалну несигурност. „Хуманитарне организације” поништавају основе хуманости, ратују, тргују, стављају животиње испред људи. Секте учествују у „унутрашњем одливу мозгова“. Тако потенцијално умни људи очекују бољу будућност, искључујући се из њеног стварања. Политичке партије и покрети раде по директивама „великог брата“ и обесхрабрују народ. Такав систем изнедрио је бројне „корисне идиоте”, који раде за најимућније лихваре, а да нису на њиховом платном списку.

Фундаменталистичке цркве и „Њу ејџ” покрет имају непосредну улогу укреирању свести и стварању уобразиља. Они поништавају истину и историју, а доводе цео људски род у заблуду у вези са будућношћу. Непосредније од њих на свест људи могу утицати само оруђа и оружја намењена за неокортикални рат.

Реклама

Изузетно је важно са се схвати шта све може да утиче на креирање свести људи, које је искључиво везано за људски мозак. Информација је основна, а ништа мање није важно што је могуће мењати структуру личности и структуру мозга. На пример, истомишљеници се могу стварати симболима. Њихово прихватање пре свега разврстава људе и ствара друштвене поделе. На схватања човека утичу религије, информације о погледу на свет, општефилософске информације, које омогућавају да се уочавају и схвате општи и појединачни процеси у свету, и допуштају да се добију нове информације и енергије.

Свест људи обликују идеологија, информације фактичког и историјског карактера, уметност, систем образовања и васпитања (дечија литература, школе, факултети, школске установе, посебно предавања из логике, математике и историје), системи разоноде и забаве (музика, слике, филмови, игре...), тајна и окултна друштва, светски финансијски систем, органи власти, државни закони, државна политика, средства јавног информисања – за тзв. масовну комуникацију, новац, власништво, економске структуре и односи.

Кроз све наведене институције провлачене су од 1989. године антисрпске информације, које су одвојиле Србе од сапламеника и истока, а усмериле их ка отвореним чељистима Запада.
Менталном умртвљавању грађана унутар неокортикалног рата помажу алкохол, наркотици, дуван, психотропна средства, генетски инжињеринг, а затим и невидљива технологија, електромагнетно оружје, клонирање, микрочиповање...

Посебну улогу у неокортикалном рату имају тзв. народне скупштине. Оне су, као наводна тековина непостојеће демократије, намењене да блокирају решења и да се не објадини ум народа. Намењене су за дисперзију националне енергије. Зато више не постоје националне одбране и посебно општенародне одбране.
У неокортикалноим рату се користи тзв. пета димензија, за стварање виртуелне стварности, будући да је мозак, због трагања за истином и настојања да препозна лажи, најслабији у проценама ефеката у невидљивој сфери.

Ипак, најдиректније на неокортекс (кора великом мозга) утичу електромагнетно оружје (системи попут ХААРП-а на Аљасци и СИГИНТ-а у Мериленду, радиофреквентно и микроталасно оружје), психоаеросоли (Chemical Trails), психотронска и псионичка дејства, молитве, медитације, хипноза, речи са билборда, симболи и феномен тзв. 25-те слике. Иако није званично потврђено, све наведено је вероватно примењивано у сатанизовању Срба и Србије.

Резултати утицаја на мозак људи у Србији и на архетипски мозак Срба могу се назрети, будући да се поклапају са теоријским. У Србији, као и у свим другим земљама транзиције владају сумње, страх, бриге, осећај кривице, мржња, узнемиреност, бес, очај, туга, безнађе, несигурност, сумња у себе. То је у глобалистичким кухињама планирани „зачарани круг“. Осим тога, бројни су парадокси који се толеришу и дисперзија националне енергије. Присутне су сталне трансформације система, што је скупо и одузима време.

Наметнут је феномен да људи „немају времена да имају времена”. Потискују се врлине и поништавају тековине. Људи су незаинтересовани за рад и околину, умањена им је реалност и мудрост. Преовлађују баксузлук, главобоља, умор, нервоза... Непрестано се разара образовни систем.

Наравно, постоје излази, али пре тога треба да се грађани Србије освесте и бар признају да нису ништа учинили да им будућност буде извеснија. Определили су се за оне који су изазвали неокортикални рат.

Нема коментара:

Постави коментар