Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

четвртак, 10. новембар 2011.

Дневник: Због "Преокрета" у припреми побуна у СПО против Вука Драшковића | Хроника

Дневник:

Због "Преокрета" у припреми побуна у СПО против Вука Драшковића

Хроника


Хроника

Дневник: Због "Преокрета" у припреми побуна у СПО против Вука Драшковића

PDF Штампа Ел. пошта
четвртак, 10. новембар 2011.

НОВИ САД - Тамо где је Српски покрет обнове (СПО) задржао гласаче од Београда до Ниша, не само да су против прогласа Преокрета, "већ је у припреми и унутарстраначка побуна" против лидера СПО Вука Драшковића, пише данас новосадски Дневник.

Према сазнањима листа, Драшковићу се замера да по том питању "у потпуности одступа од страначког програма и вуче личне потезе, не питајући страначке органе".

Како тврде упућени, на које се позива Дневник, прогласу Преокрета противи се и чланство, не само СПО, већ и Либерално демократске партије (ЛДП), "које не види никакав основ за коалицију Јовановић-Драшковић".

Да подсетимо, Либерално демократска партија (ЛДП) представила је декларацију "Србију у Европу - Европу у Србију", у чијој су изради, осим либерала, учествовали представници Српског покрета обнове и Социјалдемократске уније (СДУ), као и представници дела невладиних организација, интелектуалаца и уметника.

Представници ЛДП, СПО, СДУ, дела НВО и истакнути појединци из јавног живота тада су поручили да је Србији потребан преокрет и да она мора да промени своју политику, посебно према Косову и Метохији, уколико жели да се интегрише у Европску унију.

(Фонет)

[ Почетна страна ]

Дневник: Због "Преокрета" у припреми побуна у СПО против Вука Драшковића

четвртак, 10 новембар 2011 20:03
Vladimir
A sta to bese SPO.Setio sam se Srpski Pokret Obmane-Vuk Draskovic.
Препоручи коментар:
41
0
четвртак, 10 новембар 2011 20:23
Бранислав
А када је то драшковић било шта питао страначке органе? Када је то спо био партија, а не лични пројекат вука драшковића?

Баш из тог разлога у тој партији није остао нико ко мисли својом главом- такви су отишли још 90-тих, већ боранија који мисли да се може огребати о драшковићев утицај и медијску проходност, па онда као донекле позната добити бољу цену у другој партији или нво. Пример- влајко сенић.
Препоручи коментар:
36
0
четвртак, 10 новембар 2011 21:02
сумњам
Ајд да видимо и то чудо да се бар у једној странци у Србији на демократски начин промени председник за 20 година!
Препоручи коментар:
17
0
четвртак, 10 новембар 2011 21:07
jezivi
I Kilibardu su tako izbacili iz NS u Crnoj Gori.
Videli ljudi da je čovek prolupao.
Препоручи коментар:
19
0
четвртак, 10 новембар 2011 22:13
Konobar
Situacija je jasna jer članstvo ne vidi nikakvu šansu na sledećim izborima za sebe pre svega. Njima je apsolutno jasno da je Vuk ucenjen Hagom zbog osnivanja Dobrovoljačke Garde, a Čedica je ucenjen vezama sa ekipom iz Šilerove ....
Препоручи коментар:
6
0
четвртак, 10 новембар 2011 22:19
Синиша Стефановић
"Када је то спо био партија, а не лични пројекат вука драшковића?"

Не Вука, већ Данице Драшковић.
Препоручи коментар:
8
1
Пошаљите коментар
[ Назад на текст]Нема коментара:

Постави коментар