Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

понедељак, 14. новембар 2011.

ИЗДАЈНИКА СЕ ГАДИ И ВЛАСТИТО ЧЛАНСТВО!!! « Српски ФБ Репортер

ИЗДАЈНИКА СЕ ГАДИ И ВЛАСТИТО ЧЛАНСТВО!!! « Српски ФБ Репортер


ИЗДАЈНИКА СЕ ГАДИ И ВЛАСТИТО ЧЛАНСТВО!!!

3 Votes

ПОТПРЕДСЕДНИЦА СПО ОСУЛА ПАЉБУ
САЊА ЧЕКОВИЋ: ВУЧЕ, СВИМА ЈЕ МУКА ОД ТЕБЕ!

14.11.2011.
Седница СПО трајала пет сати, а расправа због ЛДП замало се завршила тучом

… БЕОГРАД – Замало туча!
Бурна седница Председништва Српског покрета обнове (СПО), која је јуче трајала више од пет сати, за јавност се завршила саопштењем да „странка неће подржавати губитничку косовску политику“, али се иза затворених врата водио рат.
Према сазнањима Курира, у неким моментима атмосфера је била толико загрејана да умало није дошло до туче!

- Председник странке Вук Драшковић оптужио је потпредседника Срђана Срећковића да заступа ставове ДС, а не СПО. Овај му је одговорио да није обавестио чланове странке о сарадњи са Чедом Јовановићем, већ да су функционери за то сазнали из новина. Срећковић је позвао да се у Скупштини гласа за Владину декларацију о Косову. Вук је одговорио да то није тачно и није дозволио да се расправља о закључцима који су послати медијима, па је изгласано да посланици СПО приликом гласања о декларацији буду уздржани – каже наш извор из СПО.

Препирка се водила и између Драшковића и потпредседнице Сање Чековић, која је у седиште странке дошла са Срећковићем, потпредседником Зораном Миленковићем и председником параћинског одбора СПО Драганом Митићем.

- Појављивање вас и Чедомира Јовановића заједно на телевизији изазвало је тешку мучнину код сваког члана СПО – рекла је Чековићева Драшковићу.
Поједини чланови Председништва тражили су заседање Главног одбора, а Вуку су замерили и „шуровања с Ненадом Чанком“, потписивање петиције УРС.
- Седница је била тешка. Нико од чланова није тражио да оде из странке због зближавања са ЛДП. Срећковић је добио налог да спроводи политику СПО, иначе ће бити покренут дисциплински поступак – рекао је кратко Жика Гојковић, потреседник СПО.

http://www.kurir-info.rs/vesti/sanja-cekovic-vuce-svima-je-muka-od-tebe-148332.php
Нема коментара:

Постави коментар