Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

петак, 09. децембар 2011.

Скандалозно: Немци албанизују целу Србију

Скандалозно: Немци албанизују целу Србију

Ево примера који показује како ми срби НИСМО у стању да препознамо ствари и крстимо их погрешним именима. У чланку говоре о сумњи да немци врше албанизацију срба а у ствари се ради о томе да ИАКО СУ НЕМЦИ ПРИЗНАЛИ КОСОВО КАО НЕЗАВИСНУ ДРЖАВУ, КОСОВО ЈЕ СРБИЈА ЈЕР ИМА СРПСКИ ТЕЛЕФОНСКИ ПРЕФИКС (за фиксну телефонију), КОСОВО ЈЕ СРБИЈА ЈЕР ИМА СРПСКИ БАНКАРСКИ КОД!!!! КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, ТО И ШВАБЕ ЗНАЈУ ПА СУ ОД МУКЕ У ОПИСУ ШИФРЕ НАПИСАЛИ СРПСКИ/КОСОВСКИ....Ето сада када то знамо не треба да кукамо већ свуда и на сваком месту да напишемо , кажемо, забодемо прст у око и покажемои, И ВИ ЛАЖОВИ БЕЛОСВЕТСКИ ЗНАТЕ ДА ЈЕ КОСОВО СРБИЈА СВЕ ДОК СРБИЈА ДРУГАЧИЈЕ НЕ КАЖЕ!!!!! Отуда сви ови васколики притисци да се буде што бити не може!!! Нема од фукаре поштена човека ни од жутократа нормалних људи!!!


Рубрика: Политика, Вреди прочитати, Друштво, Економија Аутор: novinar 982 пута прочитано Датум: 23.11.2011 Одштампај

Deutsche Bank Eтничка(расна) дискриминација против Срба у ЕУ(Немачкој) је и званично институционализована?

Пише: Миодраг Новаковић 22 новембар 2011, ФБР

+++

У нашу редакцију је јуче стигло писмо уважене госпође Славице Михајлов из Немачке- спонзора и добротвора многих хуманитарних акција у отаџбини…

Њено писмо садржи шокантне детаље „институционализоване“ етничке дискриминације према Србима у Немачкој- дискриминације које вероватно већина наших суграђана на привремено раду, или сталном боравку у Немачкој(ЕУ) није ни свесна, јер се крије у „ситним“ детаљима (у овом случају банкарске) неких легалних трансакција…

СРБИ СУ САДА ЗА НЕМЦЕ „KOSOVARISCH”…

Приликом реализације једне од хуманитарних акција за помоћ Србима који живе на привремено окупираним територијама, госпођа Михајлов је једну пошиљку финансирала користећи се својим рачуном у Минхенској „Дојче Банци“ и приликом потписивања уговара са „Дојче Банком“ приметила је да је у рубрици личних података, поред места рођења (Лесковац), као националност унешено: „serbisch/kosovarisch“.

Госпођа Михајлов је на лицу места протествовала, и затражила објашњење за такву погрешну „интерпретацију“ њене Српске националности, од присутног немачког банкарског чиновника који је са њом закључио уговор- да би добила објашњење, „да су Срби сада тако евидентирани у СР Немачкој“!?

Госпођа Михајлов је наравно била не само шокирана таквим објашњењем, већ се осетила и дубоко понижена… Након овог, у најмању руку непријатног искуства, она је одлучила да се обрати нашој редакцији, да би нам доставила све детаље овог инцидента. Ових дана ће нам накнадно доставити и фотокопију инкриминисаног уговора са „Дојче Банком“, коју ћемо наравно ставити на увид читаоцима….

ДЕТАЉИ ТРАНСАКЦИЈЕ ГОВОРЕ САМИ ЗА СЕБЕ…

Као што смо напоменули у уводу, љубазношћу, и спремношћу госпође Михајлов да јавно обелодани властите приватне податке, ми вам овде сада презентујемо све детаље тог „инкриминисаног“ немачког (по нама дубоко расистичког) документа:

 • Датум и место трансакције: 12.11.2011, München
  Продавница: SATURN, Продавац: Verköufer:51243
  Подаци о банци: Deutsche Bank,Privat- und Geschäftskunden AG Theodor-Heuses-Allee 72, 60486 Frankfurt. Finanz-nr 47879848-8 (Вредносг трансакције: 503,97 евра)
  Госпођа Михајлов је регистрована у банци као: #1216381 Slavica Mihajlov (адреса је позната редакцији) München.
  У рубрици датума и места рођења је унешено следеће: Leskovac Staatsangehörigkeit serbisch/kosovarisch

ЗАКЉУЧАК

Вероватно да је сваки даљи закључак овог „дискриминаторског“ инцидента према нашим суграђаним у „демократској“ ЕУ(Немачкој) сувишан… Ипак, ми као редакција желимо да упозоримо све наше суграђане широм „дијаспоре“ да обрате пажњу и отворе очи, приликом закључења свих легалних трансакција, или потписивња легалних докумената, нарочито у Западним земљама(са акценотом на чланице фашистичког НАТО савеза)- јер овај случај госпође Михајлов и „преправљања“ њене националности, је само један мали део, сада већ голим оком видљивог патерна разградње наше нације од стране твораца новог „евроатлантског поретка“… Свима нама су позната разна прекрајања мапе државе Србије, кривотворења нашег језика и националности у разним облицима, као и фалсификовања наше историје, чак и у оквиру Српског школства- да не спомињемо покушаје „поунијаћавања“ наше СПЦ… Све су то сегменти синхронизоване акције и специјалног рата против наше нације, са коначним циљем елиминације исте…

У том смислу, саветујемо нашим читаоцима- да сва оваква и слична сазнања обелодане путем патриотских медија(укључујући и ФБР), као и да контактирају и изврше притисак на наше државне органе и дипломатско-конзуларна представништва, и од њих захтевају да предузму конкретне акције на заштити Српских држављана у иностранству, и у том смислу делују у складу са важећим Уставом државе Србије- коме су се (бар формално) заклели на верност, приликом ступања на одговорне државне функције….

Испред редакције ФБР, М. Новаковић

извор: http://facebookreportermonitor.wordpress.com

5/5(100%) 8 votes
joliprint3 коментара у вези “Скандалозно: Немци албанизују целу Србију”
 1. Највеће банке на Космету су: немачка Про-Кредит банка (Дојчебанк) (http://www.procreditbank-kos.com/?cid=3,2), аустријска Рајфхајзен банка и турско-француска банка ТЕБ. Највећа банка је у тексту споменута Про-Кредит (Дојчебанк) која је у првом квараталу текуће године имала промет од око 641,4 милиона евра.Ова банка је кредитирала космет(?) у првом квраталу ове године са око 465 милиона евра. Занимљиво да је ова немачка банка за само три месеца 2011.те године зарадила 3,7 милиона евра у јужној српској покрајини Косово и Метохија. (извор: http://kosova-aktuell.de/index.php?option=com_content&task=view&id=1908&Itemid=1)

  ———————————————
  Članovi Odbora Direktora

  Dr. Klaus Glaubitt – Predsednik Odbora Direktora ProCredit Bank-e Kosovo.
  Dr. Glaubitt vodi centar stručnosti za KfW Entwicklungsbank (uvodeći inovativne pristupe u finansijski sektor zemalja u razvoju i tranziciji) i Transform Program za Nemačku Vladu. On takođe vodi diviziju Istočna Evropa (Sektor i Diviziju Politike za Privatni razvoj i Finansije). Dr. Glaubitt bio je uključen u mnoge aktivnosti koje su se bavile reformama u finansijskom sektoru u zemljama u razvoju. On je nacionalno i međunarodno priznati ekspert za promociju malih i srednjih preduzeća i adekvatnih kreditnih programa za mala i srednja preduzeća u Istočnoj Evropi. Napisao je brojne knjige i eseje na temu razvojne politike. Osnovne funkcije uključuju Predsedavanje u Odboru Evropskog Fonda za Jugoistočnu Evropu i član Odbora Direktora raznih ProCredit Bank-a u Jugoistočnoj Evropi.
  http://www.procreditbank-kos.com/index.php?cid=3,198
  —————————————————-

  Thumb up 6 Thumb down 0

 2. Могу они да измишљају колико хоће, али на крају ће све бити откривено.

  Thumb up 5 Thumb down 0

 3. Njemacki nacisti i Siptari sa Kosova i za vreme Drugog svetskog rata bili su saveznici u borbi protiv SRBa. Zato ne treba nikoga da cudi sadasnje ponasanje njemacke drzavne administraciji niti E.U sa kojom dominiraju Nemci, jer oni su bili i ostali neprijatelji SRBstva: Pravoslavlja i Svetosavlja u svim njegovim osobinama!

  Zalosno je samo i tragicno da ima SRBa koji nazalost tu istinu ne vide ni poslije bombardovanja SRBije od strane zemalja NATO pakta, jer kada Bog nekog kazni prvo mu pamet uzme, a to je nazalost sada slucaj sa svim onim SRBima koji se zalazu za ulazak SRBije u Evropsku Uniju, kao grobnicu njenih naroda!

  Evropa je u proslosti bila nekoliko puta ujedinjena, ali je uvijek nakon nekoliko decenija ponovo se raspadala na svoje organske djelove, na narode koji u njoj zive. Tako je bilo u proslosti i tako ce biti sada. Jedino SRBi u Evropi kao narod nikada nisu bili ujedinjeni u svoj jedinstvenoj SRBskoj drzavi, koja bi obuhvatala obozene, slozene i umnozene SVE SRBE, i sve SRBske zemlje, jer Jugoslavija i Prva i Druga bila je i ostala u svakom pogledu GROBNICA SRBSTVA!

  Na Istoku i Jugu Evrope SRBi su bili ujedinjeni jedino za vreme Cara Dusana, a na Zapadu za vreme Kralja Tvrtka 1. Zato pravno posmatrano Car Dusan nije bio osvajac, kako to zlonamjerno i ne opravdano tvrde pojedini „istoricari“ vec samo OSLOBODIOC SRBskih zemalja koje su tada bile pod vlascu Vizantije, jer prva SRBska Knezevina u novijoj istoriji se spominje jugo zapadno od Soluna, jos u 4 vijeku n.e.

  Bosanski Kralj Tvrtko Prvi je bio oslobodioc Zapdnih SRBskih zemalja i pojedinih gradova u primorju. On je bio unuk Jelisavete, kcerke Kralja Dragutina i Kraljice Katarine, koja se 1284 g. udala za bosanskog bana Stefana 1. Kotromanovica. Zbog toga je Kralj Tvrtko 1. kao poptomak po zenskoj liniji Svetog Doma Nemanjica, na grobu Sv. Save u Milesevu 1371 godine, i krunisan za Kralja Bosne i SRBije. Svojom zenidbom sa lijepom Dorotejom, kcerkom bukarskog cara Stracimira, Kralj Tvrtko ce povezati i svojom zenidbom napraviti savez izmedju Bosne, SRBije i Bugarske za odbranu od Turske (Osmanliske) najezde!

  Sve ovo gore izneseno potrebno je znati radi pravilnog razumevanja SRBske proslosti i opravdanih nastojanja sadasnjih SRBskih pokolenja koja teze oslobodjenju i ujedinjenju svih SRBskih zemalja u jednu nedeljivu i jedinstvenu Svetu Drzavu SRBsku. SRBsku slavnu proslost bolje poznaju SRBski neprijatelji od pojedinih samih SRBa, koji zbog toga trebaju da se potrude da prouce tragicnu i slavnu istoriju SRBskog naroda, jer onaj narod koji ne pozna svoju proslost Zakonom Zivota osudjen je zato da je ponavlja, a to je bas ono sto se sada desava sa SRBima koji zbog svog ne znanja od svoji vijekovnih neprijatelja zato uzalud ocekuju pravdu, milost i razumevanje!

  Thumb up 3 Thumb down 0


Пошаљите коментар

Да би сте послали коментар морате бити улогованиНема коментара:

Постави коментар