Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

уторак, 13. децембар 2011.

Дмитриј Рогозин: Само Русија има лидера који може да се одупре диктату Вашингтона | Хроника

Дмитриј Рогозин: Само Русија има лидера који може да се одупре диктату Вашингтона | Хроника


Хроника

Дмитриј Рогозин: Само Русија има лидера који може да се одупре диктату Вашингтона

PDF Штампа Ел. пошта
понедељак, 12. децембар 2011.

МОСКВА – Амбасадор Русије у НАТО Дмитриј Рогозин рекао је у Москви да само Русија има лидера који може да се одупре диктату Вашингтона - премијера Владимира Путина. Обраћајући се учесницима митинга подршке владајућој партији Јединствена Русија, која је проглашена за победника недавних избора за Државну Думу, он је рекао да данас у Европи постоје силе које размишљају о Русији и само чекају тренутак да искористе њене слабости.

„У Европи нема ни једног јединог лидера који може да се одупре диктату Вашингтона. Ми имамо таквог лидера, то је Владимир Путин”, казао је Рогозин на скупу „Слава Русији” којим је обележен и празник -Дан Устава.

Руски амбасадор у НАТО истакао је да Русија пролази кроз тешко време и да је „Путин спреман да одбрани Русију, а ми смо спремни да га подржимо”. Он је све грађане Русије позвао на заједништво, укључујући и оне који су протестовали због наводних неправилности током избора, 4. децембра, тражећи њихово понављање.

Члан председништва Јединствене Русије Андреј Исајев захвалио је „свима који су потврдили да воле своју земљу”, а то су према његовим речима присталице Путина и председника Дмитрија Медведева.

(Танјуг)

Нема коментара:

Постави коментар