Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

петак, 23. децембар 2011.

Без договора у СБ око резолуције Србије о истрази трговине људским органима на КиМ | Хроника

Без договора у СБ око резолуције Србије о истрази трговине људским органима на КиМ | Хроника

Хроника

Без договора у СБ око резолуције Србије о истрази трговине људским органима на КиМ

PDF Штампа Ел. пошта
петак, 23. децембар 2011.

Њујорк - У Савету безбедности Уједињених нација настављају се консултације о резолуцији Србије о истрази трговине људским органима на Косову и Метохији , речено је данас Танјугу у Мисији Србије при УН.

Русија председава Саветом безбедности УН до краја децембра и последњих дана су се водиле интензивне консултације о тексту резолуцију, којом би се предложило именовање специјалног представника генералног секретара Бан Ки Муна, који би надгледао истрагу, али компримис медју чланицам СБ УН још није постигнут.

За сада нема договора и не очкује се седница СБ УН до Нове године, али се консултације настављају, сазнаје Танјуг у српској Мисији при УН. Неповољна околност је то, што са данашњим даном фактички, због предстојећих празника престају активности СБ УН, сем у ванредним ситуацијама.

Западне чланице Савета безбедности сматрају да Еулекс на Косову једини треба да буде надлежан да спроведе истрагу по оптужбама које су изнете у извештају Дика Мартија. У Београду се,медјутим, залажу за независну истрагу и ангажовање Уједињених нација пошто су злочини који се помињу у извештају Мартија извршени на територији и других земаља.

(Блиц)

Фејсбук Твитер


Без договора у СБ око резолуције Србије о истрази трговине људским органима на КиМ

петак, 23 децембар 2011 12:06
Дамјан
А ЕУЛЕКС ће, из практичних разлога који су условљени економском кризом у ЕУ, истрагу поверити стручним и независним институцијама Репубљик Косова, пре свега УЧК. Прихватљиво за 22 државе ЕУ, зар не?
Препоручи коментар:
7
0
петак, 23 децембар 2011 12:14
Istok
Zasto se te drzave koje donose "demokratiju na bajonetima" protive da se istina sazna i dokaze. Cega se plase? Da li se plase da sebe vide kao odraz sotone u ogledalu?
Ako se dokaze njihovo ucesce onda ce im kicma biti naceta. A sve na to mirise.Zato se tako tvrdo opiru. Nije kako ljudi hoce (za sve darviniste alfa i omega) vec kako Bog odredjuje.
Препоручи коментар:
4
0
петак, 23 децембар 2011 12:33
Jelena
Zapadne clanice su imale i koristi od srpskih organa.Sa njihovom saglasnoscu je taci i radio.Da neko ne misli da oni bilo sta rade iz ljubavi ili pak zbog pravde i pravicnosti. Licni interesi zapadnih politicara su i razlog za ovoliki pritisak da otmu Kosovo.
Препоручи коментар:
5
0
Пошаљите коментар
[ Назад на текст]


Нема коментара:

Постави коментар