Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

субота, 17. децембар 2011.

СКАНДАЛОЗНО: БЕКО САБОТИРАО ТАДИЋА ПРЕКО ЧЕДЕ- ЗА КОГА РАДИ ПРЕВРТЉИВИ ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ? ЈЕДНО ЈЕ СИГУРНО- ПРОТИВ СВОЈЕ „ОТАЏБИНЕ“… « Фејсбук Репортер Монитор

СКАНДАЛОЗНО: БЕКО САБОТИРАО ТАДИЋА ПРЕКО ЧЕДЕ

ЗА КОГА РАДИ ПРЕВРТЉИВИ ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ?

ЈЕДНО ЈЕ СИГУРНО- ПРОТИВ СВОЈЕ „ОТАЏБИНЕ“

Фејсбук Репортер Монитор


СКАНДАЛОЗНО: БЕКО САБОТИРАО ТАДИЋА ПРЕКО ЧЕДЕ- ЗА КОГА РАДИ ПРЕВРТЉИВИ ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ? ЈЕДНО ЈЕ СИГУРНО- ПРОТИВ СВОЈЕ „ОТАЏБИНЕ“…

1 Vote

LDP MINIRAO KANDIDATURU SRBIJE ZA EU!

(81) Send to friendPrintČetvrtak, 15. Decembar, 2011.| Autor: Ekipa Kurira

Lideri Preokreta Čeda i Vuk u pismu ambasadama članica EU napisali da Srbija nije ispunila sve uslove za status

BEOGRAD – Kako Pravi Gazda kaže!
Iako se pokret Preokret deklarativno zalaže za ulazak Srbije u EU, njegovi lideri su uoči sednice Saveta ministara EU 9. decembra poslali pismo na adrese 27 ambasada članica EU u kojem su izrazili svoje mišljenje da Srbija nije ispunila uslove za kandidaturu, saznaje Kurir!

Prema našim informacijama, cilj slanja pisma bio je da se svi napori Srbije omalovaže, rezultati ospore a uspesi stave u negativnu konotaciju.
Izvor Kurira iz LDP koji je ogorčen ovakvim ponašanjem svoje stranke rekao nam je da je ideja da se ne dobije kandidatura i pošalje pismo stigla od stvarnog gazde ove stranke, tajkuna Milana Beka, a sproveo ju je formalni predsednik stranke Čedomir Jovanović.

- Po nalogu Milana Beka, inače Jovanovićevog kuma, finansijera LDP i vlasnika lista Večernje novosti, u spornom pismu u prvih nekoliko rečenica Čedomir Jovanović (formalni predsednik stranke), Vuk Drašković i Žarko Korać bukvalno su poručili ministrima zemalja EU da Srbija nije zaslužila da dobije kandidaturu! Da zlo bude veće, oni su to uradili iako su pre toga evropski zvaničnici naglašavali da je naša zemlja ispunila sve uslove za kandidaturu – tvrdi visoki funkcioner LDP i ističe da nije jedini u stranci koji ovako misli i da im je dosta što je Čeda postao marioneta Milana Beka.

A evo šta piše u pismu „boraca za Evropu“: „Razumemo u potpunosti rezerve koje imate prema Srbiji, budući da nije ispunila kriterijume za dobijanje statusa zemlje kandidata.“ Ovaj navod stoji na samom početku ove navodne molbe ministrima da Srbiji ipak udele status kandidata.
Ispunjavajući zadatak svog gazde, lideri Preokreta ne propuštaju da kažu kako je Beograd „nekoliko meseci oklevao i kalkulisao u pogledu politike prema Kosovu“, a tome dodaju i ovo:

„Jasno nam je da su kako države članice, tako i sama EU često pokazivale veći interes i motivisanost u postupku evropskih integracija Srbije nego institucije same Srbije, čija je obaveza bila da igraju vodeću ulogu u tom postupku.“
Milan Beko juče nije odgovarao na pozive Kurira.

KURIR JAČI OD TAJKUNA I POLITIČARA

BATICE, DOŠAO SI S BRDA!

Najveće afere Milana Beka

Luka Beograd
Viši sud u Beogradu 16. maja zabranio raspolaganje zemljištem Luke Beograd firmi „Vorldfin“, registrovanoj na istoj adresi kao i preduzeće „Novafin“ u vlasništvu Milana Beka, koje je preuzelo akcije „C marketa“ za račun vlasnika „Delte“ Miroslava Miškovića.

Savet za borbu protiv korupcije podneo je krivičnu prijavu protiv Beka i još 16 osoba, koje tereti da su nezakonitim postupanjem oštetili državu za najmanje 21 milion evra.
Večernje novosti

Savet za borbu protiv korupcije podneo je 17. maja 2011. krivičnu prijavu protiv Milana Beka zbog privatizacije Večernjih novosti.
Komisija za hartije od vrednosti nije reagovala posle izjave Milana Beka da su u trgovanju učestvovala dva pravna lica koja su povezana, jer su oba u vlasništvu gospodina Beka.

JoŠ 2 dana

Toliko je ostalo do dana kad će Čedomir Jovanović (formalni predsednik LDP) pojesti poziv za konferenciju nasred Trga republike! Vlasnik Kurira Aleksandar Rodić pozvao je Jovanovića (formalnog predsednika LDP) da do petka dostavi dokaz o lažnim optužbama LDP da je Kurir novcem EU kupio udeo VAC u pojedinim medijima. U suprotnom, „Kurir-info“ poziva Jovanovića (formalnog predsednika LDP) da na Trgu republike pojede poziv za konferenciju LDP koja je sazvana u utorak.

О МиодрагНоваковић

Више информација о аутору М. Новаковићу на: http://srpskizurnal.com

Један коментар

1
0
Rate This

nisam verovao da cu ikada ovo reci : HVALA CEDO ( NARKOMANCINO JEDNA ) ako si ti zasluzan za neulazak u taj fasiticki klub imacemo obzira prema tebi kada vam svima budemo sudili za izdaju Srbije i njenih gradjanaНема коментара:

Постави коментар