Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

субота, 10. децембар 2011.

ТРЕБА ИХ ЗАУСТАВИТИ ДОК НЕ БУДЕ КАСНО! « Србски ФБ Репортер

ТРЕБА ИХ ЗАУСТАВИТИ ДОК НЕ БУДЕ КАСНО! « Србски ФБ Репортер

ТРЕБА ИХ ЗАУСТАВИТИ ДОК НЕ БУДЕ КАСНО!

2 Votes

Редакција ФБРепортера: Предлажемо да после више од два месеца, још једном послушамо говор Горана Петронијевића од 28.09.2011 који је данас још актуелнији! Адвокат Горан Петронијевић је на челу тима адвоката који је 2.12. 2011. поднео кривичну пријаву против Борка Стефановића!

(Дозволите ми)…макар да на овај начин, јер у медијима ту нема простора – знамо сви какав медијски мрак влада – укажемо на неке проблеме и велике тешкоће у којима се српски народ на Косову и Метохији налази.

Вама говорити о значају Косова и Метохије, који сте га крвљу и сузама залили, није ни паметно ни упутно. КОСОВО И МЕТОХИЈА НЕ СМЕ НИКАДА ОСТАТИ ВАН СРБИЈЕ, МА КАКВА И МА КОЛИКА ОНА БИЛА.

Садашња власт је од самог почетка, од свог избора, од лажне заклетве коју су вама по Уставу положили – кажем лажне јер су лагали све вас и нас – истог тренутка знали шта ће учинити, а то је: приступити такозваном „меком признавању“ Косова и Метохије. То је једна перфидна издајничка тактика која не може донети ништа добро српском народу, а поготово не српском народу на Косову и Метохији. Оно што су учинили ових дана са овим чувеним печатом, то је један невиђен марифетлук, јер то једино тако може и да се назове.

Проблем је са истомишљеницима у Београду. Они који су потписали да на административним границама Косова и Метохије у оквиру државе Србије могу да се користе некакви печати такозване државе Косово, су потписали да и њихови цариници дођу на те административне прелазе и од њих направе царинске прелазе. СВЕ ОВО ШТО ПРИЧАЈУ ЈЕ ЛАЖ! Ако си прихватио да неко користи печат, прихватио си и да тај исти одреди ко ће тај печат да удара на административном прелазу.

Према томе, ово што се из Приштине говори и покушава на силу да уради, не кажем да је добро, далеко од тога, штетно је за све, али – кривљи су ови који су то хватили него они који покушавају да то на силу спроведу. Јер, оно што нам они мисле, то знамо – морамо да знамо и шта нам мисле ови овде. То је већи проблем.

Не постоји у историји људског друштва таква врста трампе коју они покушавају да ураде! Трампа – Косово за европску унију! Трампа – дати нешто што никад више нећеш моћи вратити за нешто што никад нећеш добити! Такав еквивалент вредности не постоји. Треба их зауставити у томе док не буде касно. Ја вас молим учините напор. Направите фронт око свих патриотских снага. Фронт који ће ову власт свргнути док је време, јер времена је све мање. Врло брзо ћемо доћи у цајтнот из кога нећемо моћи изаћи!

Рехабилитација Драгише Цветковића који је потписао најсрамнији акт издаје у историји српског народа, знате шта значи? Значи припрема за новог Драгишу Цветковића који ће потписати Косово, који ће потписати улазак у НАТО. То им се не сме дозволити. Једном потпис на Косово, једном потпис на улазак у НАТО је крај! Крај за српски народ, крај за овај простор. Учинимо све да тако не буде!

Извор: http://www.youtube.com/watch?v=EfCieHgSWF8, ФБР

10. децембар 2011. - Објављено од стране | БАРИКАДЕ, ЕВРОПА, ИЗДАЈА, КОСМЕТ, НАТО, ПАТРИОТИЗАМ, СРБИЈА

1 коментар »

  1. ‎“Spoznaćete Istinu, i Istina će vas osloboditi“ Jevanđelje po Jovanu 8:32 Naseg brata u Hristu Nebojsu M.Krstica osnivaca Otacastvenog pokreta Obraz, ubili su bivsi pripadnici crvenih beretki odani Jovici Stanisicu Franku Simatovicu i Nenadu Stankovicu generalnom distrbuteru kirbija za balkan.Kirbi je u vlasnistvu Vorena Bafeta Sorosevog ortaka u udruzenom zlocinackom poduhvatu protiv Srbije i Srbskog naroda. Ovi zlocinci su trgovali heroinom,ubili mnogo ljudi ukljucujuci i premijera Srbije. 04. 12. 2011.

    Преузето са: http://srb-obraz.blogspot.com/2011/12/10.html#ixzz1gA8ZNjgL

    Коментар од Bogdan Knezevic | 10. децембар 2011. | Одговор

Нема коментара:

Постави коментар