Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

субота, 10. децембар 2011.

Потпредседник Републике Српске Емил Влајки сматра да је Босна и Херцеговина немогућа држава и да неће опстати у садашњим границама! « Србски ФБ Репортер

Потпредседник Републике Српске Емил Влајки сматра да је Босна и Херцеговина немогућа држава и да неће опстати у садашњим границама! « Србски ФБ Репортер

Потпредседник Републике Српске Емил Влајки сматра да је Босна и Херцеговина немогућа држава и да неће опстати у садашњим границама!

1 Vote

„Запад хоће да поцепа Српску на ТРИ дела“

10. 12. 2011. (Срна)

emil vlajki SRPSKA

„Запад жели да сруши све што је српско. Постоје индиције да они желе РС да преполове на пола, односно да одвоје источни од западног дела, те да опет источни део Српске поделе на пола како би спојили Сарајево са Санџаком, преко Фоче и Калиновика“, тврди Влајки.
Гостујући у програму РТРС, он је рекао да је још пре девет година у неким медијима наговестио да права калварија Срба још није почела и да трагично за Србе тек предстоји.
„Тада сам наговестио да ће се од Србије прво отцепити Црна Гора, затим Косово, Прешевска долина, Војводина и Санџак“, додао је Влајки.
Потпредседник Српске каже да је тренутна политичка криза у БиХ због неформирања Савета министара подгрејана споља да би се интервенисало у БиХ.
„Ту постоје два могућа сценарија од којих је један централизација БиХ, у шта лично не верујем, и други да се наметну такве мере где ће практично доћи до распада једног дела БиХ“, истакао је Влајки.

ИЗВОР: ВЕСТИ

10. децембар 2011. - Објављено од стране | БАЛКАН, ВЕСТИ, ДРУШТВО, ЕВРОПА, ИСТОРИЈА, МИШЉЕЊЕ, НАТО, ПОЛИТИКА, РЕПУБЛИКА СРПСКА, СВЕТ, СРБИЈА

Нема коментара.

Нема коментара:

Постави коментар