Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

недеља, 11. децембар 2011.

Либија: Борци из Зинтана и војска се сукобили код Триполија

Хроника

Либија: Борци из Зинтана и војска се сукобили код Триполија

PDF Штампа Ел. пошта
недеља, 11. децембар 2011.

Побуњеници из либијског града Зинтан, који контролишу Међународни аеродром Триполија, у недељу су по други пут покушали да убију новог шефа оружаних снага Либије Калифу Хифтера, рекао је војни портпарол Абдел-Разик ел-Шибахи.

Борци из Зинтана су демантовали ту тврдњу. Ел-Шибахи је рекао да ти борци грешком сматрају да Војска Либије, обновљена под командом Националног прелазног савета, долази да их нападне на аеродрому, који су они заузели убрзо пошто су либијски револуционари преотели Триполи од бившег режима Моамера Гадафија.

Према портпароловим речима, борци из Зинтана, града у западним планинама Либије, два пута су у суботу отворили ватру на конвој начелника генералштаба Калифе Хифтера. У првом нападу је погинуо један човек, а у другом је рањено четворо, рекао је Ел-Шибахи.

Армија каже да настоји да убеди некадашње побуњеничке милиције да се врате кућама и, ако је могуће, придруже се војсци.

(Радио Слободна Европа)

Фејсбук Твитер


Либија: Борци из Зинтана и војска се сукобили код Триполија

недеља, 11 децембар 2011 22:00
пост мортем
Ово виш није вест за велике медије. Опљачкани и развлашћени, умираће полако у тишини заборава. Ко се још сећа стандарда из Гадафијевих времена?
Препоручи коментар:
3
0
недеља, 11 децембар 2011 22:04
jj
Pakao made by USA.
Препоручи коментар:
4
0
Пошаљите коментар
[ Назад на текст]


Нема коментара:

Постави коментар