Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

недеља, 11. децембар 2011.

Дорис Пак: Време је да високи представник оде из БиХ | Хроника

Дорис Пак: Време је да високи представник оде из БиХ | Хроника

Хроника

Дорис Пак: Време је да високи представник оде из БиХ

PDF Штампа Ел. пошта
недеља, 11. децембар 2011.

Посланик у Европском парламенту и стални известилац за БиХ Дорис Пак изјавила је данас у Бањалуци да је време за затварање Канцеларије високог представника (ОХР) у БиХ.

"Све док ОХР постоји, одузимамо одговорност која би требало да лежи на изабраним представницима, јер они ће рећи да не треба ништа да раде, препустиће све ОХР. Мислим да томе треба стати на крај", рекла је европска парламентарка новинарима у Бањалуци, где учествује у раду дводневне Међународне конференције о људским правима, коју је организовала Народна скупштина РС.

Она је такође изразила наду да ће БиХ добити и нову владу у најкраћем могућем року.

Пакова је у разговору за он лајн издање листа "Прес" за Републику Српску рекла да је код лидера најјачих политичких партија у БиХ видела жељу да се то уради, али да они веома често мењају ставове.

"Након разговора које сам имала са њима на недавном састанку у Италији, изјавила сам да ће почетком децембра бити формиран Савет министара. Међутим, лидери у БиХ веома често мењају ставове и зато имамо проблема. Већ је средина децембра, а лидери стално говоре да треба још мало да се то оствари, а када дође до тог `мало`, онда испадне да је то много", рекла је Пакова.

(Танјуг)

Фејсбук Твитер

Дорис Пак: Време је да високи представник оде из БиХ

недеља, 11 децембар 2011 18:04
АВ
Аааа...? Ево и Дорис почела да капира! Мало касно,додуше.
Препоручи коментар:
15
0
недеља, 11 децембар 2011 19:21
фристајло
Само ви лепо идите, не знам што сте и долазили...
У ствари, знам...
Препоручи коментар:
13
0
недеља, 11 децембар 2011 19:58
НЕБОЈША СТРУГАР - БАР
Крајње је вријеме да оду и високи представник и Дорис Пак и сви слични њима. Они примају незаслужено високе плате да би уносили смутњу и завађали народе на овим просторима. Биће боље и у РС и у БиХ и на просторима комплетног Балкана када се поменуте мутикаше повуку са ових простора и трајно га ослободе свог присуства.
Препоручи коментар:
6
0
недеља, 11 децембар 2011 20:34
desnica
OVO JE ISTORISKA POBEDA NASE PREKO DRINSKE BRACE.Cvrsto,uporno ,jedinstveno su slomoli BRISELSKU birokratiju.VREME JE DA IH ZAMOLIMO DA NAS PRIME U ZAJEDNICKU DRZAVU.Naravno sa MILORADOM DODIKOM KAO PRVIM PREDSEDNIKOM.
Препоручи коментар:
6
0
Пошаљите коментар
[ Назад на текст]


Нема коментара:

Постави коментар