Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

уторак, 03. јануар 2012.

Милорад Додик: РС не жели да изгуби идентитет у процесу евроинтеграција БиХ | Хроника

Милорад Додик: РС не жели да изгуби идентитет у процесу евроинтеграција БиХ | Хроника

Хроника

Милорад Додик: РС не жели да изгуби идентитет у процесу евроинтеграција БиХ

PDF Штампа Ел. пошта
уторак, 03. јануар 2012.

БАЊАЛУКА – Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да је РС стабилна политичка заједница и да у процесу европских интеграција БиХ, које су неминовне, не жели да изгуби свој идентитет.

„Република Српска је данас стабилна и неупитна политичка заједница и поред бројних изазова којима је била изложена током двадесет година постојања”, рекао је Додик, на пријему поводом обележавања 9. јануара, Дана РС.

Додик је истакао да је РС „самоодржива, самосвесна и важан партнер и фактор”, као и да она „није објекат већ је све више субјекат политичких, регионалних, економских и других дешавања”, пренели су медији у БиХ.

Председник РС указао је и на економске и социјалне изазове који очекују РС и потребу редефинисања унутрашњих приоритета.

„Огроман број људи добио је права. Један број њих то не заслужује, што је огромно оптерећење, не само за финансије већ нас то спречава да у неким другим сегментима интервенишемо”, казао је Додик.

(Танјуг)

Пристигли коментари (0)

Нема коментара:

Постави коментар