Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

субота, 28. април 2012.

Апел Вукадиновића & co. – не дајте Шумску! | Преносимо

Апел Вукадиновића & co. – не дајте Шумску! | Преносимо

 ГЛАС СЛОБОДНИХ УСТАША ИЗ ОКУПИРАНОГ БЕОГРАДА
Преносимо

Апел Вукадиновића & co. – не дајте Шумску!

PDF Штампа Ел. пошта
Е-новине   
петак, 27. април 2012.
(Е-новине, 27.4.2012)
Три организације различитих профила, али истог националистичког анфаса - Напредни клуб, Нова српска политичка мисао и Група писаца П-70, још једном су кренули у предизборни бој за српство напаћено & угрожено (јер друго и не постоји). Овлашћени представници ових организација Ђорђе Вукадиновић (alias Влах Алија), Слободан Антонић (дилер идеолошког опијума), Чедомир Антић (дражотражитељ) и Владимир Кецмановић (Ћосићев посилни) окупили су се у Медија центру 26. априла да би упутили поруку вапаја политичким странкама у Србији да нипошто не мењају политику према Републици Шумској. Лепо је видети да српска интелигенција брине о тековинама геноцида, готово дирљив призор. Само што није било никакве потребе за овим криком србијатрије. У питању је куцање на отворена врата, јер највеће странке ионако подржавају Шумску свим расположивим средствима: Тадић и Додик су одавно у скоро еротској вези, а напредњаци у другој тачки свог програма имају брисање границе на Дрини и спајање Србије са Шумском (мирним путем, јер клањем није успело). Вриштећи апел преносимо у оригиналу, са насловима-пригушивачима
Дављеник се и за главу хвата: Вукадиновић, Антонић, Антић, Кецмановић - четири јахача шумокалипсе
СРБИЈА СЕ БРАНИ ДОДИКОМ: Удружења грађана Напредни клуб, Нова српска политичка мисао и Група писаца П-70 представили су апел странкама и кандидатима учесницима на изборима заказаним за 6. мај 2012. године. Споменута удружења захтевају даље поштовање уставних и уговорних обавеза према Републици Српској и српском народу који живи изван граница Србије.
ИМАМО ДОЈАВУ ЗА НАЈАВУ: Подстакнути бројним најавама промене државне политике, захтевима за уставну ревизију и покушајима да политика Србије према српском народу у региону и Републици Српској буде означена као дестабилизарујућа, немодерна и антиевропска, ова удружења преузела су обавезу да изнесу аргументе у прилог постојане, активније и приврженије политике Србије према Републици Српској.
Права Вукадиновићева формула: Влашко а шумско
ДРУГОВИ, МРАЧНИ СУ ВАМ ПОЛИТИЧКИ КРУГОВИ: Представници удружења истакли су да забрињавају најаве појединих парламентарних странака да, без обзира на вољу, права и интересе Србије и српског народа у Републици Српској, мешајући се у унутрашње односе у БиХ, помогну умањивање самосталности РС, унитаризацији БиХ, као и радикалну промену државне и националне политике Србије. Настојања ових политичких кругова следе очигледне тежње које постоје у САД и ЕУ, чији је циљ ограничавање економије и коначно укидање Републике Српске. НЕ ЗАБОРАВИТЕ НА ГАРАНЦИЈЕ, БЕЗ ОБЗИРА НА ИНГЕРЕНЦИЈЕ: Одатле и потреба да политичкој јавности, пре свега вођству и бирачима две највеће и најколебљивије странке - ДС и СНС, буде упућен апел да после избора због интереса формирања владе не буду занемарене у више прилика прихваћене обавезе и гаранције које је Република Србија дала Републици Српској.
САМО ДА НЕ БУДЕ ДРУГАЧИЈЕ: У Удружењу грађана Напредни клуб, Нова српска политичка мисао и Група писаца П-70 уверени су да би другачија политика била суштински штетна по интересе Србије и њених грађана, и да би Србију учинила кључно различитом и лошијом у односу на модерне европске државе.
 
 
 

Апел Вукадиновића & co. – не дајте Шумску!

петак, 27 април 2012 23:05
GIJA
E-novine su halucinacija propalih novinara,zadojeni mrznjom prema Srbiji,slave pavelica,budaka,orica i tacija!Bivsi poslusni pioniri i dalje tuzakaju uciteljici ko nije bio dobar,a za uzvrat ocekuju paradu!!!Nadam se da ce je i dobiti,ali vojnu!!!
Препоручи коментар:
80
4
петак, 27 април 2012 23:31
Саша
Дно дна!
Препоручи коментар:
78
3
петак, 27 април 2012 23:33
ja.
Ko je vlasnik ovih E-novina ?
Препоручи коментар:
59
2
петак, 27 април 2012 23:51
!
hmm, dobro je, cim se jave, znaci da ih boli, ali umesto argumenata ili bilo koje diskusije, pogledajte im recnik i izraze, ali to je ono sto me najvise raduje, takav recnik je izraz nemoci...ne daj boze da se ovde neko izrazi da je sumska...recimo sandzak, hrvatska ili da su drvosece novinari e-novina...auu, kako bi brzo reagovao UBPOK, ZANDARMERIJA, BIA, sonja, natasa i sva ostala sila...a na e-novine...ko regauje na njih....pa niko...tu vidite njihovu pravu snagu, da li ih uopste bilo ko uzima za ozbiljno...pa ne..ovako kad vidim kako prskaju dok pricaju...samo se odmaknem...i naravno da se nasladjujem njihovoj nemoci.
Препоручи коментар:
48
0
субота, 28 април 2012 00:04
фристајло
ja.
Ko je vlasnik ovih E-novina ?
ЦИА...
Препоручи коментар:
57
0
субота, 28 април 2012 00:12
Посматрач
Коначно једна одлична идеја о томе како провести Првомајске празнике!
Идемо у "Републику Шумску" да се мало надишемо чистог, свежег, мирисног шумског ваздуха и очистимо плућа и мозак од смога из "круга двојке"!
Препоручи коментар:
61
0
субота, 28 април 2012 00:41
Бранислав
Овај текст је аутора срозао на ниво напаљеног форумаша из "урбаног" дела БиХ, који мрзи све оно што је био његов прадеда.

Разлика је само у томе што е-новинари бесомучно мрзе оно што јесу и од чега не могу да побегну, надајући се да ће пљувањем по себи и својима успети да се уздигну на ниво онога ко их плаћа. Не схватају да их послодавац презире неупоредиво више од нас обичних смртника.
Препоручи коментар:
43
1
субота, 28 април 2012 00:45
Бранислав
У претходном посту написах "урбаном", мада би "пашњачком" било прикладније.
Препоручи коментар:
31
1
субота, 28 април 2012 01:09
Uglješa
Srbijo maćeho, šta sve dopustaš... Može li se ovo sankcionisati? Postoji li zakonska osnova za tako nešto?
Препоручи коментар:
37
1
субота, 28 април 2012 10:50
Србислав
Не плаћа Е новине нико. Њих води мржња. Само лице Луковић Пере (како га зове другарица Бисерко) говори више од свега што би се о њему написало. Погледајте те ситне окице, пуне мржње, и шта онда рећи. А речник сведен на ниво клошара. Он до подне мрзи себе а од подне све остало.
Препоручи коментар:
42
1
субота, 28 април 2012 11:15
гаврило
Ако ни због чега другог волио би да побједи она групација, странка, покрет, није уопшште важно, која би једном за свагда угасила АУТОШОВИНИСТИЧКО оргијање Е-новина и њима сличних!Оно што они пишу, без икаквих репресија јер то више није демократија него њена злоупотреба, толико је дегутантно и огавно да нормалан човјек стоји без ријечи.Зато Ђорђе побиједите само ради њих!
Препоручи коментар:
25
1
субота, 28 април 2012 11:30
СаваСаки
И када дођете на извор чисте и бистре , здраве воде , прво површину воде мало разгрнете па пазећи да не узмутите дно , утолите жеђ !
Тако је и са реком .Она сама себе чисти ! Све што бацимо у реку , она нам то избаци на обалу !
Не може ништа лоше да чини матицу !
Или плива па га матица избаци на обалу , или потоне на дно , у муљ који га неутралише.
Толико о Е ,а не могу их назвати новином .
Препоручи коментар:
17
0
субота, 28 април 2012 11:36
паја патак
Не слажем се са већином коментатора који су згрожени реакцијом “Е-новина“. Неки чак и прижељкују законско гоњење тог медија (медијума?). Ја сматрам да су постојање и активности “Е-новина“ изузетно корисни за потврђивање квалитета неке појаве/подухвата у друштвеној и политичкој јавности. Тај медијум треба помно пратити. Чим “Е-новине“ негативно реагују на неку појаву – закључак је јасан: добра је и корисна. Чим – као овако, опале из свег оруђа: онда је она, као и ова изјава Напредног Клуба, НСПМ-а и Групе писаца П-70 чак и одлична. Осим тога, за разлику од консултантнских фирми, услуге “Е-новина“ су још и бесплатне. Само им пошаљеш неки текст и чекаш... Једино би се требало дубоко забринути ако га похвале – онда мора да том тексту или иницијативи неки ђаво фали. Хвала “Е-новинама“! Само тако наставите, далеко ћете дотерати....
Препоручи коментар:
28
2
субота, 28 април 2012 11:48
Милоје
Ови из тих "Е новина", (чуј "новина"?), су ИСПОД ПРЕЗИРА, ОНИ СУ ИСПОД ДНА. Они су бескрајно далеко од стања да могу оцењивати НСПМ, они-ти из Е скупине- не могу ни ципеле чистити овима из НСПМ (Вукадиновићу и Антонићу), јер ципеле су високо, а они толико ниско, тако да не могу да дохвате, високо је високо. Они, као труње, као прашина, могу једино да буду испод ђона када их ципела у ходу поклопи, нагази. То су Е новинари.
Препоручи коментар:
19
0
субота, 28 април 2012 11:49
Sisoje
Uvek govorim o tome da govor mržnje treba kažnjavati i nije to nikakvo ukidanja prava na govor. Ono što je loše, nasilničko, bezobzirno i bezobrazno, ono što vredja ljude treba zabraniti a vinovnike govora mržnje kazniti i to drastično.Jednostavno posledice govora mržnje su nesagledive i tako treba postupiti sa njima. Mene samo čudi zašto tužilaštvo i to ono specijalno (ono je mislim samo za Srbe) ne reaguje na ovakvo pisanje. Čudi me nezainteresovanost ljudi koji o ovome ćute i ne reaguju, a trebalo bi....trebalo bi makar i jednim okupljanjem pred redakcijom ovog neprijateljskog lista. Ko su oni da deo BiH i jedan narod nazivaju šumskim....znači li to da su Srbi u Republici Srpskoj divljaci, ubice, kreteni, ludaci? Pod tim Šumska shvatam da vrli pisac ovih reči želi to da kaže. Shvata li vlast u Srbiji da neko iz Srbije vredja Srpski narod koji ne živi u Srbiji nego u RS. DA li E novine žele da medjusobno posvadjaju Srbe. Mislim da je to cilj i da to rade iz koristoljublja.
Препоручи коментар:
12
0
субота, 28 април 2012 12:19
Peter RV
Ovo je najbolja reklama Vukadinovicu, Antonicu i NSPM-u. Ne treba protestvovat isuvise da ne bi prestali.
Препоручи коментар:
17
0
субота, 28 април 2012 12:38
Pantelija
Bravo za e-novine. Pun pogodak onako "alkarski".
Slažem se u potpunosti.
Najviše mi se sviđa sintagma "krik srbijatrije":-)
Препоручи коментар:
2
24
субота, 28 април 2012 12:38
Zoran Stankovic
Teska patetika od koje mi je muka. Naglabanje do besvesti od doticnih, coveka natera na ispraznjavane do te mere da postaje opasno. Jad i zgad od "drugova" od kojih je kako cujem, drug Pera koji je poslednji put video onu stvar uzivo, koja mu je stalno u recniku, dok je jos njegov drug Tito bio ziv, postao novokomponovani cetnik. Barem ga tako neki njegovi jarani odskora dozivljavaju u seher Sarajevu. A sve zbog jedne beznacajne reklame...
Препоручи коментар:
13
2
субота, 28 април 2012 13:20
не читам
Када видим ко пише, знам шта пише.

Здравије је слушати рзање коња.
Препоручи коментар:
8
0
субота, 28 април 2012 14:02
Никола
С времена на време бих видео да се кроз неки од ваших текстова провлаче некакве е-новине и никако нисам имао жељу да уђем на тај сајт и видем о чему је реч. Пошто релативно редовно правим нспм.рс добио сам прилику тек да прочитам и понеки њихов текст, али ово што сте сада пренели, ово је оличење неваспитања, слободно могу рећи и безобразлука. Просто да се човек запита да ли су ти људи који тамо пишу уопште Срби (што чак не би требало да буде важно), али овакви напади на 'шумску' и српска питања, па ја не могу да поверујем да овакве, а претпостављам и веће гадости могу да прођу некажњено у Србији. 'Србин' је Србину, изгледа стварно, највећи Хрват.
То је, дакле, та (селективна) слобода изражавања о којој причамо. Остао сам затечен.
Препоручи коментар:
4
0
субота, 28 април 2012 14:09
Цмок Торонто
Не знам да ли је забрањено да славимо славу на Ђурђев дан?Гледао сам рапорт Наташе Кандић као и Професора Грујића па ми није јасно ко то тамо влада.Не знам шта је дозвољено а шта је забрањено!
Просто пожелим да сам забрањен.А нема ко осим Печата и Стандарда.Па још хоћу да гласам за НоПо.Похвала конзулату из Торонта...обавестили ме да сам на списку за гласање.
Препоручи коментар:
5
0
субота, 28 април 2012 14:10
Нео
Апсолутно је право Срба из Републике Српске да изаберу са ким ће и како ће живети. Свој бившој разбраћи је запад омогућио да се отцепе од СФРЈ, једино српском народу је та могућност ускраћена. Надам се не задуго. Вољу народа треба поштовати.
Препоручи коментар:
7
1
субота, 28 април 2012 14:58
Vladimir
Obozavam kada NSPM prenese skribomaniju E-novina. Gadno mi je da odem na sajt, ali kada vidim kolika je panika, prosto sam zadovoljan.

Kako bi oni, slatki i sareni, da menjaju sve kako mentori kazu, sve u cilju da bi bili "moderni", sa jedne strane, a sa vaznije, da se opravdaju grantovi i ulozeni najdrazi dolarcici.

Pa kada ce jahaci Apokalipse da ubrzaju, nego pred ciljem:)
Препоручи коментар:
2
0
субота, 28 април 2012 15:13
au mile
Тако је то када умоболници умисле да је довољно сто пута написати "Република Шумска" и "чедо геноцида" да би се добио епитет борца против фашима и национализма.
Не тврдим да за своје писање добијају и неку Јудину кинту од западних фондова и организација за развој демократије. Ако је то случај онда нису будале, већ класичан шљам, који лаже за паре.
Препоручи коментар:
1
0
Пошаљите коментар
[ Назад на текст]
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар