Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

субота, 19. мај 2012.

Манекен против Томе-Гробара: Глас Русије

Манекен против Томе-Гробара: Глас Русије

У једној озбиљној спољнополитичкој анализи, Руси овако виде српске изборе.....машала!!! Баш нам се политика високо котира у очима јединих преосталих пријатеља...(сачувај Боже, те замисли да нису пријатељи?!)Манекен против Томе-Гробара

Марина Волкова
17.05.2012, 13:53
Манекен против Томе-Гробара
Photo: EPA
Одштампајте прилог Испричајте пријатељу Додати на блог
20. мај – други круг избора за председника Србије је одлучујући дан за земљу. Не само на балканском полуострву, већ и ван његових граница људи без даха прате исход избора. Без обзира на аналитичке процене политиколога, одговор на ово питање је, без све шале, познат само вишим силама.
Нумерологија је езотеричко знање које даје релативно јасну прогнозу на сваку тему, укључујући и тако судбоносну тему за једну земљу, као што су избори. Није случајно што се светски политичари често обраћају астролозима и нумеролозима како би одвагали своје шансе за победу.
"Глас Русије" се обратио руском нумерологу Анатолију Перхорову. Он је далек од српске политике, али захваљујући знањима у области магије цифара, на основу датума рођења кандидата може да израчуна ко ће од њих победити на изборима. Актуелни председник Борис Тадић је рођен 15. јануара 1958. године, а његов противник Томислав Николић – 15. фебруара 1952. године. Ко ће победити?


Победиће Борис Тадић зато што има већу вољу за победом. Тако му је судбински записано. Његов конкурент је врло слаб, има слабу вољу за победу и недостаје му животна енергија да дође на тако високу дужност. Као руководилац је одличан, али не бих рекао да би био добар председник.
По речима Анатолија Перхорова у Тадићевој цифарској матрици осим воље за победу постоји и огромна интуиција и велика животна енергија, штo га a priori чини победником.
Да ли се с нумерологом слаже представник приземније професије – историчар-балканолог, стални стручњак "Гласа Русије" Георгије Енгелгарт?

Што се тиче председничких избора, сад без  обзира на напетост ситуације актуелни председник Борис Тадић има добре шансе за победу, без обзира на многе негативне ситуације у току његове владавине. Осим тога, власти контролишу главне медије, а медији које не контролишу припадају неким страним власницима који се према садашњој српској власти односе боље него према њеном конкуренту – Николићевој Српској напредној странки. Не знам на шта се ослања нумеролог, али судећи по подацима који долазе из Србије председник Тадић заиста има више шансе да буде поново изабран.
Коментаришући мишљење нумеролога Анатолија Перхорова о Тадићевој животној енергиј и о томе да је Николић нема, Георгије Енгелгарт је оштроумно резимирао:

Смејаћете се, али Николић је своју каријеру започео као директор погребне фирме и до данас има надимак Тома-Гробар.
Борис Тадић, са своје стране има надимак "Бото" и "манекен" због импонзантног спољашњег изгледа и због тога што је у младости додатно радио у манекенском бизнису. Тако да се на предстојећим српским изборима очекује занимљива колизија: ко ће победити, енергични манекен или не баш претерано енергични Тома-Гробар? "Глас Русије" прати развој догађаја...

Нема коментара:

Постави коментар