Претражи овај блог

Основни подаци о мени

Моја слика

Campo Belo São Paulo, São Paulo, Brazil

...As you read about Bosnia and Kosovo in your daily newspapers I remind you of the words of Socrates spoken at his trial in his own defence: "I do not know what effect my accusers have had upon you gentlemen but for my own part I was almost carried away by them; their arguments were so convincing. On the other hand scarcely a word of what they said was true."....

среда, 30. мај 2012.

АЛЕКСИЋ: ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИЦИМА СНС АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ И ПРЕДСЕДНИКУ ДСС ВОЈИСЛАВУ КОШТУНИЦИ | СРБски ФБРепортер

АЛЕКСИЋ: ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИЦИМА СНС АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ И ПРЕДСЕДНИКУ ДСС ВОЈИСЛАВУ КОШТУНИЦИ | СРБски ФБРепортер

nikolaaleksic700

АЛЕКСИЋ: ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИЦИМА СНС АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ И ПРЕДСЕДНИКУ ДСС ВОЈИСЛАВУ КОШТУНИЦИ

 
 
 
 
 
 
9 Votes

27.05.2012. ФБ Еколошки Покрет Новог Сада
ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИЦИМА СНС АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ И ПРЕДСЕДНИКУ ДСС ВОЈИСЛАВУ КОШТУНИЦИ
Поштована господо, 
Парламентарни и председнички избори 2012 у Србији су били покрадени и као такви нерегуларни, односно ништавни. 
Председник ДС се противуставно и незаконито кандидовао по трећи пут чиме је дао основни тон нерегуларности изборима на свим нивоима. 
Бирачки списак садржи најмање 700.000 непостојећих бирача, што се видело по неубичајеној излазности, разлици између пописа становништва из 2002 и броја бирача из 2012. године и енормном броју позива упућених покојним бирачима који 2008. године нису добијали позив за гласање. Значи да су поново уписани после брисања са бирачког списка после смрти.
Откривени су гласачки листићи различите грамаже и нијансе боје што указује на илегално штампање гласачких листића изван званичне контроле чиме се доказује изборна крађа, јер је сваки илегално штампани листић заменио званични употребљени гласачки листић, нађеним у контејнерима или уништен на други начин, али са преправљеним опредељењем гласача у корист режимских странака.
На биралиштима је било неслужбених лица из режимских странака, транспорт гласачких листића је вршен у отвореним џаковима и ковертама, на пјединим биралиштима у извештају о гласању је наведена излазност већа од 200%!
Гласачки листићи са Косова и Метохије се нису бројали на лицу места, него транспортовани на друго место са сумњивим резултатима.
Гласови бирача су јавно куповани, на биралишта су организовано довожени…
Победа Томислава Николића на председничким изборима представља математички доказ да је први круг парламентарних избора покраден, јер по резултату првог круга избора, Томислав Николић математички не би могао победити и у случају смањене излазности од 11%, колика је била разлика између првог и другог круга избора. 
О свему горе наведеном постоје бројни докази и видео снимци који су обишли Србију и постали више него јавни.
Поред свега тога, наставља се најгрубље кршење уставних права грађана који по Уставу имају право на своје представнике у локалној самоуправи што су им политичке странке узурпирале пропорционалним изборним системом.
Овим набрајањем нерегуларности протеклих избора постаје јасно да ће све одлуке Народне и Покрајинске скупштине бити ништавне ако се режим обори и последњег дана следећег мандата са свом кривичном и материјалном одговорношћу за донете одлуке у нерегуларном мандату. 
Више од крађе избора и свих нерегуларности, нас и вас треба више да брину разлози због чега су избори покрадени и народна воља погажена, а то су задаци које издајнички режим није спровео у протеклом мандату по налогу страних агентура које ће значити смрт за Србију и брисање српског народа са лица земље. 
Ако, ви, поштована господо, као одговорна лица две најпокраденије политичке странке прихватите резултате нерегуларних избора, постајете сагласни са свим набројаним неправилностима, односно саучесници преваре и гажења изборне воље грађана Србије каква се у њеној историји досад није догодила.
Ви, само ви, имате могућност да Србији спасете част и грађанима улијете наду да се могу ослободити тираније једне интересне групе и њеног, влашћу опседнутог председника, пре него постане неповратно касно, касно за народ, прекасно за државу Србију.
По Уставу Републике Србије, чл. 101, Народна скупштина се конституише када две трећине посланика верификује своје мандате. Ако одбијете да верификујете мандате својих посланика, а имате их заједно више од једне трећине, Народна супштина се не може конституисати и нови избори се морају поново расписати на свим нивоима. До нових избора се бирачки списак мора ревидирати и очистити од покојника и непостојећих бирача, усагласити са Уставом на локалном нивоу и обезбедити услове за спровођење законитих избора.
Одбијете ли ову једину и последњу могућност спасавања народа и Србије, вас нико неће моћи ослободити одговорности да сте свесно, зарад личних интереса продали будућност Србије. 
Ваши поступци у наредних неколико дана одредиће вам место у историји, али и на оптуженичкој клупи уколико се одлучите да изневерите народну вољу.
Само вас молим да не заборавите народну изреку, ничија свећа до јутра није горела, јер народ нико није победио.
С поштовањем,
Директор
Никола Алексић, с.р.

7 comments on “АЛЕКСИЋ: ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕДСЕДНИЦИМА СНС АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ И ПРЕДСЕДНИКУ ДСС ВОЈИСЛАВУ КОШТУНИЦИ

 1.  
  2
   
  1
   
  Rate This
  Господин Алексић је пример правог и честитог Србина!
  Камо среће да нас је више таквих! Јер не можеш бити прави Србин, а да те не заболи све ово што се дешава и што се тиче наших живота!
 2.  
  11
   
  1
   
  Rate This
  Никола свака част на вашим коментарима. Истрајте и даље у борби за слободу и здравље нације. Волео бих и да се огласите поводом најаве Бориса Тадића на завршној конвенцији да ће се он залагати за производњу генетски модификоване хране у Србији и да ће њоме хранити гладан народ. Опасно ако не дај боже то спроведе премијер и влада!!!
 3.  
  9
   
  1
   
  Rate This
  narod se moze ujediniti samo na ulici.ako parlament profunkcionise sa tadicem na celu,sveca ce im goreti i narednih pet godina. Odlazim iz zemlje,ako ista vlada bude na celu drzave.nemam vremena za cekanje.potpuno podrzavam g.Aleksica
 4.  
  10
   
  1
   
  Rate This
  Nikola Aleksic voli Srbiju a sve mi se čini da ih ima mnogo koji hoće da pobede iz svojih interesa i da zato ne žele da stanu svi zajedno, da opozicija bude jedinstvena. Srbiji se sve ovo i dešava upravo zato što smo razjedinjeni i to ne samo u Srbiji nego i širom sveta. Toliko se delimo na svim poljima, delimo čak i fudbalske klubove i crkve i guramo jedne na druge. Dok se ne ujedinimo, nema nam spasa, moramo da dišemo i radimo kao jedan. Ovo deljenje nam je nametnuto ali smo ga prihvatili. Imamo veliku odgovornost prema Srbiji i srpskom narodu, a ne prema svojim džepovima.Нема коментара:

Постави коментар